galaxisdiszkosbolt webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
ÁSZF
Üdvözöljük a Galaxis Diszkós Bolt webáruházában!

A webáruházban megbízható,minőségi termékeket kínálunk a házibulitól a színpadig, az amatőr felhasználótól a professzionális alkalmazásokig. Termékeink között találhatók hangfalak, hangfalszettek, erősítők, mikrofonok, keverők, dj eszközök, épülethangosítási 100 Voltos rendszerek, reflektorok, robotlámpák, ledes lámpák, ledfüggönyök, ledrácsok, traverzrendszerek, állványok, színpadelemek, szállítóládák, rackek, erősáramú átalakítók, elosztók,műnövények, dekorációs világítások, dekorelemek, hangszerek... és még megannyi más, ami egy színvonalas rendezvényhez szükséges.
Kellemes böngészést, jó vásárlást kívánunk!
Kérjük a használat előtt figyelmesen olvassa el lenti Általános Szerződési Feltételeinket!
Letölthető mellékletek:

https://galaxisdj.hu/tarhely/MS_Online_Aruhazunk_hasznalata.pdf

https://galaxisdj.hu/tarhely/MS_1_sz.melleklet_Elallasi_jog-Minta.pdf

https://galaxisdj.hu/tarhely/MS_UZLETSZABALYZAT.pdf

https://galaxisdj.hu/tarhely/MS_A_kellekszavatossagrol__a_termekszavatossagrol_es_a_jotallasrol_szolo_mintatajekoztato.pdf

ÜZLETSZABÁLYZAT

 

Bevezető rendelkezések

 

Ezen Üzletszabályzat feltételei lépnek hatályba a Master Sound Effect Kft. termékeiből kiválasztott árucikknek a www.galaxisdj.hu honlapon, illetve Master Sound Effect Kft. ügyfélszolgálatának közreműködésével (tel.: 06-25/788-993, +36 70/4333-459 a webshop-on keresztül történő megrendelésekor.

Áruházunkban feltüntetett árak bruttó árak, a 27% ÁFA-t tartalmazzák.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a termék(ek) megrendelése vásárlási szerződésnek minősül, így a megrendelt termék(ek) kifizetésére és átvételére kötelez.

A raktáron nem lévő termékek megrendelhetők, beszállítási idejükről elektronikus levélben, vagy telefonon tájékoztatjuk.

A szerződés nyelve: magyar

Áruházunkban a vásárlás feltétele – a böngészés kivételével – a tizennyolcadik életév betöltése. Ennek meglétét a Szerződés elfogadásával a vásárló nyilatkozatának tekintjük.

 

 A vásárló szerződéses partnere:

Név: Master Sound Effect Kft.

Székhely: 2400 Dunaújváros, Derkovits u. 3.

Cégjegyzékszám: 07-09-025986, Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága

Ügyvezető igazgató: Farkas László

Adószám: 25287213-2-07

Telefonszám: 06-25/788-993, +36 70/4333-459, +36 70/555 303

e-mail: info@galaxisdj.hu

Weboldal:  http://www.galaxisdj.hu

 

Ügyfélszolgálati idő:

hétfő- péntek: 9:00-15:00

szombat: 9:00-12:00

Az ügyfélszolgálat munkaszüneti napokon nem üzemel.

Üzlet adatai

Galaxis Diszkós Bolt

Cím: 2400 Dunaújváros, Köztársaság u. 12.

Telefon: 06-25/788-993, +36 70/4333-459, +36 70/555 3033

Nyitvatartás: hétfőtől-péntek: 9.00 -18.00 óráig, Szombat: 9.00 - 12.00 óráig

E-mail címe: info@galaxisdj.hu

 

A szerződés tárgyának lényegi pontjai

 

A megvásárolni kívánt termék főbb jellemzőit az adott termék melletti ismertető tartalmazza. Az ismertető leírás téves értelmezéséből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

 Cégünk a megfelelő gondossággal kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, elírás mindezek ellenére lehetséges. Az adatbázisban szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk.

Az áruházban található képektől való esetleges eltérésekért felelősséget nem vállalunk, de törekszünk rá, hogy a termékképek lehetőség szerint a valóságot tükrözzék.

Amennyiben a honlapon szereplő információ ésszerű eljárás mellett homályosnak, hiányosnak, vagy ellentmondónak tűnik, úgy a vásárló köteles a Master Sound Effect Kft. ügyfélszolgálatát megkeresni, és tájékoztatást kérni. Ennek elmaradása a vásárló részérőlönhibának minősül, és az ezzel összefüggő hátrányos következményekért a felelősség a vásárlót terheli.

A vásárló ugyancsak nem alapíthat kifogást, igényt, felszólalást, illetve bármilyen jogorvoslatot a Master Sound Effect Kft-vel szemben az áru olyan tulajdonsága miatt, amely az áru rendeltetésétől nem idegen, az áru rendeltetésszerű működését nem befolyásolja, és amelyről a vásárló a megrendelést megelőzően a Master Sound Effect Kft. ügyfélszolgálatától telefonon vagy

elektronikusan felvilágosítást, tájékoztatást szerezhetett volna (pl: áru színe, mérete).

Regisztráció

 

1. A webáruházban történő megrendeléshez regisztráció szükséges. A regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes.

 2. A regisztráció elektronikusan, egy adatlap kitöltése és elküldése útján történik a Master Sound Effect Kft. webáruházán keresztül, és feltétele, hogy a felhasználó a jelen Üzletszabályzatot elfogadja, és annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismeri el. A Master Sound Effect Kft. jogosult visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs adatlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra lehet következtetni, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata. A Master Sound Effect Kft. jogosult továbbá a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata (böngészés, illetve megrendelés) esetén a felhasználó részéről visszaélést, jogellenes magatartást vagy cselekményt észlel.


Akciós termékek

galaxisdiszkosbolt 01769
LED \"OPEN\" tábla

bruttó 6.500 Ft
AKCIÓ! - 25%
bruttó 4.900 Ft

További akciós termékek

Bevásárlókosár

Facebook

   

Termék ajánló

Hírlevél

E-mail:
Név:
Lakcím:


Webáruház készítés és bérlés

0.07 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc