galaxisdiszkosbolt webáruház, webshop
ÁSZF

 

Ezen ÁSZF-et Vásárló teljes terjedelmében külön pdf. formátumban letöltheti itt.
Általános Szerződési Feltételek

 

Üdvözöljük a Master Sound Effect Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett Galaxis Diszkós Bolt weboldalon.

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.galaxisdj.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (továbbiakban: Vásárló) általi használatának feltételeit.

Vásárló személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési Szabályzat rendelkezik.

Kérjük Önt, hogy az Általános Szerződési Feltételeket szíveskedjen átolvasni, mert megrendelése elküldésével egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket mely Ön és Master Sound Effect Kft. között, az ajánlat tétel elfogadásával szerződésként létrejön. Továbbá tudomásul veszi, hogy rendelése fizetési kötelezettséggel jár. Abban az esetben, ha Ön nem ért egyet a jelen ÁSZF tartalmával, úgy nem jogosult a webáruház tartamának megtekintésére és a rendelés leadására. Amennyiben jelen Általános Szerződési Feltételekkel, a webáruház használatával, a termékekkel, a vásárlás menetével, vagy a szállítás menetével kapcsolatban kérdése van, abban az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiakban megadott elérhetőségek egyikén.

A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a Honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják.

A szerződés nyelve magyar.

A szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat Szolgáltató nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető és nem megtekinthető.

A webáruházban leadott megrendelések (elektronikus megrendelőlapok) nem írásban, hanem ráutaló magatartás (egy ikonra klikkelés) formájában tett jognyilatkozatnak minősülnek.

A https://galaxisdj.hu webáruházban található termékek képezik az eladó és a vásárlók közötti szerződés tárgyát. A webáruházban található termékek egyedi jellemzői a termékoldalon találhatók. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk, így a termék tényleges színe nem mindig egyezik meg a valósággal.

Szolgáltató semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.

Áruházunkban a vásárlás feltétele – a böngészés kivételével – a tizennyolcadik életév betöltése. Ennek meglétét a Szerződés elfogadásával a vásárló nyilatkozatának tekintjük.

Vásárló a Honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

 

 

1.A Szolgáltató

Cégnév:  Master Sound Effect Kft.

Székhely: 2400 Dunaújváros, Derkovits u. 3.

Üzlethelyiség címe: 2400 Dunaújváros, Derkovits u. 3.

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 09.00-17.00, Szombat: 09.00-12.00, Vasárnap: zárva

Telefon: +36 70 433 3459 +36 70 555 3033 +36 25 785 503

E-mail: info@galaxisdj.hu

Adószám: 25287213-2-07

Cégjegyzék szám: 07-09-025986

Bejegyző bíróság: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága

Számlavezető pénzintézet: UniCredit Bank Hungary Zrt.

Bankszámlaszám: 10918001-00000080-66020008

Tárhelyszolgáltató: Bolthely.hu Kft. – info@bolthely.hu

 

 

2. A honlapon történő vásárlás

 

Regisztráció

A Honlap tartalmának jelentős része elérhető bármely Vásárló számára, regisztráció nélkül, azonban a vásárlás regisztrációhoz (majd belépéshez) kötött.

Ha a Vásárló regisztrálni kíván a Honlapon, akkor a Honlap jobb oldalán megtalálható „Bevásárlókosár” dobozban megtalálható Regisztráció feliratra kattintást követően, vagy a vásárlási folyamat során, a regisztrációs felület értelemszerű kitöltésével tud.

A regisztrációs felületen a következő adatokat kell megadnia:

-       Felhasználói név

-       Jelszó

-       Jelszó újra

-       Teljes név

-       E-mail

-       E-mail újra

A regisztráció során feliratkozhat Szolgáltató hírlevelére, a Hírlevél felirat melletti kis jelölőnégyzetre kattintva.

Ha a Vásárló a megadott adatokkal kapcsolatban mindent rendben talált, akkor a „Regisztráció” gombra kattintva tudja regisztrációját véglegesíteni.

 

Regisztráció törlése

Vásárló jogosult a regisztrációját bármikor törölni, az info@galaxisdj.hu email címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően Szolgáltató köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. Vásárló felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

A felhasználói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Vásárló a felelős. Amennyiben a Vásárló tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót.

 

Megrendelés

A Honlapon eladásra meghirdetett termékekre a Vásárló megrendelést adhat le a Honlapon keresztül a regisztrációt, majd bejelentkezést követően.

Vásárló a megrendelni kívánt termék részletes jellemzőiről, áráról, a termék nevére vagy a terméket ábrázoló képre történő kattintást követően tájékozódhat. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A termékképek csak illusztrációk, azok a valóságtól eltérhetnek.

Vásárló a termék jellemzőiről tájékoztatást nyújtó felületen található kosár ikonra kattintva választhatja ki a megrendelni kívánt terméket és helyezheti virtuális kosarába, és ugyanezen a felületen tudja megadni termék mennyiségét, a darabszám pontos beírásával.

Ha a Vásárló kosarába helyezte a megrendelni kívánt termék mennyiségét, akkor a képernyő jobb felső sarkában lenyíló menüsorban szereplő Kosár feliratra kattintva ellenőrizni tudja a megrendelni kívánt termékek darabszámát és a vásárlásának értékét. A Vásárló a kosár tartalmát bármikor megtekintheti a Honlapon.

Ezen az összegző felületen a Vásárló még bármikor módosítani tud kosarának tartalmán, hiszen lehetősége van arra, hogy töröljön terméket kosarából, illetve a termék mennyiségén (darabszámán) is változtatni tud a pontos darabszám beírásával.

Az összegző felület alján a pontos Szállítási cím megadását követően Vásárlónak lehetősége van a megrendeléséhez megjegyzést fűzni, az erre biztosított felületen.

Továbbá ismét lehetőség van a Hírlevél feliratkozásra a kis jelölő négyzet bekattintásával.

Ezt követően a „Fizetési mód kiválasztása” felirat alatt tudja a Vásárló kiválasztani a neki megfelelő szállítási illetve a fizetési módot az alábbi lehetőségek közül:

·          „Átutalás előre”

·          „Személyesen az üzletben”

·          „Utánvét GLS Futárszolgálattal"

A fizetési mód kiválasztását követően a Vásárló megadhatja számlázási címét, amennyiben az eltér a szállítási címétől.

Ezt követően Vásárlónak nyilatkoznia kell a kis jelölő négyzet bekattintásával, hogy elolvasta az ÁSZF-et és az Adatvédelmi nyilatkozatot, és a bennük foglalt feltételeket elfogadja. Továbbá, hogy a rendelés feladása a Vásárló számára fizetési kötelezettséget keletkeztet.

Ezt követően a Véglegesítés gombra kattintva Vásárló ellenőrizheti a megrendelése tartalmát, adatait. Amennyiben ezeket megfelelőnek tartja, úgy a Megrendelés véglegesítése gombra kattintást követően, Vásárló véglegesítheti a megrendelését.

Szolgáltató a megrendelés sikerességéről egy, a Vásárló e-mail címére küldött automatikus levélben értesíti a Vásárlót, mely e-mail tartalmazza a megrendelés részleteit.

Amennyiben a véglegesítésre nem kerül sor a jobb oldalon lévő Bevásárlókosár dobozban a Korábbi rendelések feliratra lépve későbbiekben megtalálja megerősítetlen, továbbá megerősített, folyamatban lévő, illetve már teljesített rendeléseit.

 

Termék ára

A Honlapon megjelenített termékek vételára az általános forgalmi adót és egyéb közterheket is tartalmazó módon (bruttóban) van feltüntetve. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

A termékek ára magyar forintban (Ft) kerül feltüntetésre, tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

Adatbeviteli hibák javítása

Vásárlónak a rendelés bármely szakaszában és a megrendelés Szolgáltató részére való elküldéséig a Honlapon bármikor lehetősége van az adatbeviteli hibák javítására, akár a saját fiókjában (felhasználói adatok módosítása), akár a megrendelési felületen (pl. termék törlése a kosárból). Adatbeviteli hibának minősül például egy rosszul megadott mennyiség, rossz termék elhelyezése a kosárban, rendelési adatok elírása stb. (pl. szállítási cím).

 

Ajánlati kötöttség, visszaigazolás, megrendelés megerősítése

A Vásárló által elküldött ajánlat megérkezését a Szolgáltató késedelem nélkül, de legkésőbb 48 órán belül automatikus visszaigazoló e-mail útján visszaigazolja a Vásárló részére. Ez a visszaigazoló email tájékoztatja a Vásárlót arról, hogy a megrendelése a Szolgáltatóhoz beérkezett, de nem minősül az ajánlat elfogadásának. Ez a visszaigazoló e-mail tartalmazza a Vásárló által a vásárlás, illetve regisztráció során megadott adatokat (számlázási és szállítási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát a megrendelt termékeket, azok mennyiségét, a termékek árát.

Ezt követően a beérkezett megrendelést a Szolgáltató feldolgozza. Az egyes tételekhez tartozó szállítási határidőkkel, illetve esetlegesen tisztázandó kérdésekkel elektronikus úton értesítést küld Vásárlónak, a Vásárló e-mail címére.

Az esetleges kérdések tisztázása után a Szolgáltató a megrendelt termékeket, a megrendelésben megadott szállítási és fizetési módnak megfelelően átvételre előkészíti.

Vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, ha késedelem nélkül, de legkésőbb 48 órán belül nem kapja meg Szolgáltatótól az elküldött rendelésére vonatkozó visszaigazoló e-mailt.

Ha Vásárló rendelését már elküldte a Szolgáltató részére és hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 napon belül jeleznie kell a Szolgáltató felé, a nem kívánt rendelések teljesítésének elkerülése érdekében.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

 

Fizetés

Banki előre utalással történő teljesítés: Kérjük vegye figyelembe, hogy a webáruház által elsőként kiküldött visszaigazoló levél nem tartalmazza a szállítás költségét. Előre utalásos fizetés esetén Díjbekérőt állítunk ki, melyet kollégánk a megadott e-mail címre továbbít Vásárló részére. Ez a díjbekérő minden információt, mely az utaláshoz szükséges (utalandó összeg, bankszámlaszám) tartalmaz. Amikor az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket. Kérjük ne kezdeményezze addig az átutalást, amíg a Díjbekérőt meg nem kapta. Köszönjük!

Személyesen az üzletben történő teljesítés: Ez esetben Vásárló üzletünkben (Galaxis Diszkós Bolt, 2400 Dunaújváros, Derkovits u. 3.) csak a termék vételárát fizeti meg. Üzletünk nyitvatartási ideje:   Hétfő – Péntek: 09-17 óráig, Szombat: 09-12 óráig, Vasárnap: Zárva

 

Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott címre. A csomag feladásáról Vásárlót egy  levélben tájékoztatjuk, mely tartalmazza  a fizetendő végösszeget, a termék(ek) árát, a szállítás összegét melyhez az utánvételi díj már hozzáadódott, a szállítás várható időpontját. A végösszeget a futárnak kell készpénzben forintban kifizetni. A GLS futár csak abban az esetben adja át a csomagot, ha az utánvét összegét Vásárló, vagy meghatalmazottja megfizette.

 

Számla

Szolgáltató a megrendelt termékek kiszállításakor a Vásárló részére, a termékkel együtt számlát ad.

 

Szállítás

A terméket az általunk megbízott GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott címre.

A maximálisan feladható súly 40 kg.

A futárszolgálattal történő házhozszállítás fő feltétele, hogy a kézbesítés időpontjában a megadott címen a címzett, vagy meghatalmazottja megtalálható legyen. Javasoljuk, hogy olyan címet adjon meg, ahol munkanapokon elérhető, mert a futár a megrendelést külön felhívás nélkül szállítja házhoz. A szállítást kérheti munkahelyi címére is, így ha Ön napközben dolgozik, nem kell otthon várnia a szállítást végző futárra.

 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Ezúton is felhívjuk figyelmét, hogy az izzók, neoncsövek szállítás közben sérülhetnek, függetlenül a csomagolás módjától. Ezekre a termékekre nem tudunk csere garanciát biztosítani. Továbbá az alkatrészekre csak Szakszervizben történő beszerelés esetén tudunk garanciát vállalni.

 

Szállítás díja

Csomagsúly

Szállítási díj/csomag/bruttó

2 kg-ig

1 650.- Ft

2,1-3 kg-ig

1 780.- Ft

3,1-5 kg-ig

2 095.- Ft

5,1-10 kg-ig

2 285.- Ft

10,1-15 kg-ig

2 540.- Ft

15,1-20 kg-ig

2 730.- Ft

20,1-25 kg-ig

3 175.- Ft

25,1-30 kg-ig

3 555.- Ft

30,1-40 kg-ig

4 445.- Ft

 Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költség, és az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik.
 

Utánvét összege

Utánvételi díj bruttó

10 000.- Ft-ig

510.- Ft

20 000.- Ft-ig

760.- Ft

50 000.- Ft-ig

890.- Ft

100 000.- Ft-ig

1 270.- Ft

150 000.- Ft-ig

1 905.- Ft

 

https://galaxisdj.hu/tarhely/ASZF-2018.12.07..pdf