galaxisdiszkosbolt webáruház, webshop
Fizetés és Szállítás

Kedves Vásárlónk! Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméke(ke)t, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.  

FIZETÉS

A megrendelt termék fizetésének módja:

·     Banki előre utalással történő teljesítés:
Kérjük vegye figyelembe, hogy a webáruház által elsőként kiküldött visszaigazoló levél nem tartalmazza a szállítás költségét. Előre utalásos fizetés esetén Díjbekérőt állítunk ki, melyet kollégánk a megadott e-mail címre továbbít Önnek. Ez a díjbekérő minden információt, mely az utaláshoz szükséges (utalandó összeg, bankszámlaszám) tartalmaz.
Amikor az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.
Kérjük ne kezdeményezze addig az átutalást, amíg a Díjbekérőt meg nem kapta. Köszönjük!
Személyesen az üzletben történő teljesítés: Ez esetben Ön üzletünkben (Galaxis Diszkós Bolt, 2400 Dunaújváros, Derkovits u. 3.) csak a termék vételárát fizeti meg. Üzletünk nyitvatartási idejéről a Vevőszolgálat almenüben tájékozódhat.
Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott címre. A csomag feladásáról Önt egy  levélben tájékoztatjuk, mely tartalmazza  a fizetendő végösszeget, a termék(ek) árát, a szállítás összegét melyhez az utánvételi díj már hozzáadódott, a szállítás várható időpontját. A végösszeget a futárnak kell készpénzben forintban kifizetni. A GLS futár csak abban az esetben adja át a csomagot, ha az utánvét összegét Ön, vagy meghatalmazottja megfizette.

Szállítási díjakról lentebb a Házhoz szállítás díjszabás táblázatban tájékozódhat. 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FELTÉTELEI

A maximálisan feladható súly 40 kg.
A futárszolgálattal történő házhozszállítás fő feltétele, hogy a kézbesítés időpontjában a megadott címen a címzett, vagy meghatalmazottja megtalálható legyen. Javasoljuk, hogy olyan címet adjon meg, ahol munkanapokon elérhető, mert a futár a megrendelést külön felhívás nélkül szállítja házhoz. A szállítást kérheti munkahelyi címére is, így ha Ön napközben dolgozik, nem kell otthon várnia a szállítást végző futárra.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. 

Ezúton is felhívjuk figyelmét, hogy az izzók, neoncsövek szállítás közben sérülhetnek, függetlenül a csomagolás módjától. Ezekre a termékekre nem tudunk csere garanciát biztosítani. Továbbá az alkatrészekre csak Szakszervizben történő beszerelés esetén tudunk garanciát vállalni. 

KÉZBESÍTÉSI IDŐ

A kézbesítés a csomag feladását követő munkanapon történik. (nem garantált) 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS DÍJSZABÁSA

Csomagsúly

Szállítási díj/csomag/bruttó

2 kg-ig

1 650.- Ft

2,1-3 kg-ig

1 780.- Ft

3,1-5 kg-ig

2 095.- Ft

5,1-10 kg-ig

2 285.- Ft

10,1-15 kg-ig

2 540.- Ft

15,1-20 kg-ig

2 730.- Ft

20,1-25 kg-ig

3 175.- Ft

25,1-30 kg-ig

3 555.- Ft

30,1-40 kg-ig

4 445.- Ft

 Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költség, és az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik.
 

Utánvét összege

Utánvételi díj bruttó

10 000.- Ft-ig

510.- Ft

20 000.- Ft-ig

760.- Ft

50 000.- Ft-ig

890.- Ft

100 000.- Ft-ig

1 270.- Ft

150 000.- Ft-ig

1 905.- Ft

150 000.- Ft felett

a beszedett érték 1,2%-a

Tehát amennyiben az Ön kosarában lévő termékek értéke például 7 840.- Ft, és a a csomag súlya nem haladja meg a 2 kg-ot, akkor a szállítási költség a következőképpen alakul:1650.-Ft(csomagsúly díj)+ 510.-Ft (utánvételi díj). A futárnak fizetendő összeg 10 000.- Ft.
Ha az Ön kosarában lévő termékek értéke 8 450.- Ft és súlyuk nem haladja meg a 2 kg-ot, akkor a szállítási költség a következőképpen alakul: 1650.-Ft(csomagsúly)+ 760.-Ft (utánvételi díj). A futárnak fizetendő összeg 10 860.- Ft.


SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ
Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számitott 1 - 3 munkanap.

Amennyiben a rendelt termék nincs raktáron, akkor kollégáink egyeztetnek Önnel.

Előfordul, hogy egy termék mind saját, mind importőr partnerünk készleteiről elfogy. Amennyiben a termék 8 munkanapon belül nem szerezhető be, értesítjük Önt a beszerezhetőség dátumáról, illetve alternatív terméket ajánlunk helyette. Ez esetben természetesen lehetősége van a megrendelési tételek módosítására, vagy visszamondásra. Amennyiben a megrendelés tisztázására küldött levelünk, megkeresésünk 8 napon belül nem kerül megválaszolásra, a megrendelést automatikusan töröljük.

 

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a Vevőszolgálatnál megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.