galaxisdiszkosbolt webáruház, webshop

Kategóriák

Fizetés és Szállítás

Kedves Vásárlónk! Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméke(ke)t, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.  

FIZETÉS

A megrendelt termék fizetésének módja:· 

-     Banki átutalással történő teljesítés: Kérjük vegye figyelembe, hogy a webáruház által elsőként kiküldött visszaigazoló levél nem tartalmazza a szállítás költségét.

Mivel a GLS futárszolgálat súly alapján határozza meg díjszabását, és a webáruház nem tudja kiszámolni a termék(ek) súlyát, ezért banki átutalásos fizetés esetén Díjbekérőt állítunk ki, melyet kollégánk a megadott e-mail címre továbbít Vásárló részére. Ez a díjbekérő minden információt, mely az utaláshoz szükséges (termék(ek) ára, szállítási költség, utalandó összeg, bankszámlaszám) tartalmaz. Amikor az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket. Kérjük ne kezdeményezze addig az átutalást, amíg a Díjbekérőt meg nem kapta. Köszönjük!

-    Személyesen az üzletben történő teljesítés: Ez esetben Vásárló üzletünkben (Galaxis Diszkós Bolt, 2400 Dunaújváros, Derkovits u. 3.) csak a termék vételárát fizeti meg. Üzletünk nyitvatartási ideje: Hétfő – Péntek: 09-17 óráig, Szombat: 09-12 óráig, Vasárnap: Zárva

-   Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott címre. A csomag feladásáról Vásárlót egy levélben tájékoztatjuk, mely tartalmazza a fizetendő végösszeget, a termék(ek) árát, a szállítás összegét melyhez az utánvételi díj már hozzáadódott, a szállítás várható időpontját. A végösszeget a futárnak kell készpénzben forintban kifizetni. A GLS futár csak abban az esetben adja át a csomagot, ha az utánvét összegét Vásárló, vagy meghatalmazottja megfizette.

 

SZÁLLÍTÁS
Rendelését a GLS Futárszolgálat szállítja.
A szállítási költségeket a Főoldalon található „Szállítás” aloldal részletesen tartalmazza. 

SZÁLLÍTÁS DÍJA

Csomagsúly

Szállítási díj/csomag/bruttó

2 kg-ig

1 650.- Ft

2,1-3 kg-ig

1 780.- Ft

3,1-5 kg-ig

2 095.- Ft

5,1-10 kg-ig

2 285.- Ft

10,1-15 kg-ig

2 540.- Ft

15,1-20 kg-ig

2 730.- Ft

20,1-25 kg-ig

3 175.- Ft

25,1-30 kg-ig

3 555.- Ft

30,1-40 kg-ig

4 445.- Ft

 Utánvételes megrendelés esetén a szállítási díj, és az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik. 

Utánvét összege

Utánvételi díj bruttó

10 000.- Ft-ig

510.- Ft

20 000.- Ft-ig

760.- Ft

50 000.- Ft-ig

890.- Ft

100 000.- Ft-ig

1 270.- Ft

150 000.- Ft-ig

1 905.- Ft

150 000.- Ft felett

a beszedett érték 1,2%-a

   
     

Az utánvét összege a termék(ek) értékéből, és a szállítási díjból tevődik össze. Az utánvét összege határozza meg az utánvételi díjat. A fizetendő összeg pedig a termék(ek) értékéből, a szállítási díjból és az utánvételi összeghez tartozó utánvételi díjból tevődik össze.

-Amennyiben az Ön kosarában lévő termékek értéke például 7 840.- Ft, és a  csomag súlya nem haladja meg a 2 kg-ot, akkor a szállítási költség a következőképpen alakul:
7 840 Ft (termék érték) + 1 650 Ft (csomagsúly díj) + 510 Ft (utánvételi díj). 
A futárnak fizetendő összeg 10 000.- Ft.

-Ha a kosarában lévő termékek értéke 8 450.- Ft és súlyuk nem haladja meg a 2 kg-ot, akkor a szállítási költség a következőképpen alakul:
8 450 Ft (termék érték) + 1 650 Ft (csomagsúly). Mivel a súlydíj és a termék értéke összesen már meghaladta a 10 000 forintot, ezért az utánvételi díj 760 Ft lesz. 
Így a futárnak fizetendő összeg 10 860 Ft.

- Ha a kosarában lévő termékek értéke 8 150.- Ft és súlyuk nem haladja meg a 2 kg-ot, akkor a szállítási költség a következőképpen alakul:
8 150 Ft (termék érték) + 1 650 Ft (csomagsúly). A  súlydíj és a termék értéke összesen még nem haladta meg a 10 000 forintot, ám az utánvételi díj még hozzáadódik,ezért az már 760 Ft lesz. A futárnak fizetendő összeg 10 560.- Ft. 

Amennyiben a szállítási díjjakkal kapcsolatban kérdése van, kérjük keressen bennünket a +3625785503, +36704333459 telefonszámon, vagy e-mail-ben az info@galaxisdj.hu címen.
 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FELTÉTELEI

A maximálisan feladható súly 40 kg.
A futárszolgálattal történő házhozszállítás fő feltétele, hogy a kézbesítés időpontjában a megadott címen a címzett, vagy meghatalmazottja megtalálható legyen. Javasoljuk, hogy olyan címet adjon meg, ahol munkanapokon elérhető, mert a futár a megrendelést külön felhívás nélkül szállítja házhoz. A szállítást kérheti munkahelyi címére is, így ha Ön napközben dolgozik, nem kell otthon várnia a szállítást végző futárra.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. 

Ezúton is felhívjuk figyelmét, hogy az izzók, neoncsövek szállítás közben sérülhetnek, függetlenül a csomagolás módjától. Ezekre a termékekre nem tudunk csere garanciát biztosítani. Továbbá az alkatrészekre csak Szakszervizben történő beszerelés esetén tudunk garanciát vállalni. 

KÉZBESÍTÉSI IDŐ
A kézbesítés a csomag feladását követő munkanapon történik. (nem garantált) 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ
Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számitott 1 - 3 munkanap.

Amennyiben a rendelt termék nincs raktáron, akkor kollégáink egyeztetnek Önnel.

Előfordul, hogy egy termék mind saját, mind importőr partnerünk készleteiről elfogy. Amennyiben a termék 8 munkanapon belül nem szerezhető be, értesítjük Önt a beszerezhetőség dátumáról, illetve alternatív terméket ajánlunk helyette. Ez esetben természetesen lehetősége van a megrendelési tételek módosítására, vagy visszamondásra. Amennyiben a megrendelés tisztázására küldött levelünk, megkeresésünk 8 napon belül nem kerül megválaszolásra, a megrendelést automatikusan töröljük.

 

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a Vevőszolgálatnál megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

 


Akciós termékek

Pioneer CDJ-200 Laser fej adatkábel DDD1331
Pioneer CDJ-200 Laser fej adatkábel DDD1331

bruttó 8.700 Ft
AKCIÓ! - 41%
bruttó 5.100 Ft

További akciós termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Facebook

   

Termék ajánló


HírlevélWebáruház készítés és bérlés

1.71 mp