galaxisdiszkosbolt webáruház, webshop

Kategóriák

Pioneer DJM-2000 NEXUS keverő
DJ Keverők / Pioneer / Azonosító: 02386

bruttó 794.900 Ft
db
A vadonatúj DJM-2000 a Pioneer legizmosabb keverőjeként tökéletesen illeszkedik a szintén új, immár szabványt képviselő CDJ-2000 típusjelző digitális deckhez. Az innovatív érintőképernyős és az FX remixelés egész arzenálja emeli abszolút klubmixerré a DJM 2000 modellt. Nem kevesebb, mint hat önálló efektprocesszor alapozza meg a zenei manipulációs kombinációk százait, amellyel mindenkor létrehozhatja a DJ a saját egyéni hangzását.
Az új DJM-2000 a fizikai valóságba konvertálja a fejlett szolgáltatásokat, funkciókat és elgondolásokat. A kezelőszervek intuitív elrendezése a természetesség érzetét nyújtja a jelenlegi Pioneer DJM felhasználóknak, felszabadítva a kreativitás útjában álló akadályokat, és a háttérbe szorítva a műszaki komplexitást. A zászlóshajónak szánt modell fejlesztése során olyan nemzetközi hírnevű DJ-k véleményét kérték ki, mint James Zabiela, Roger Sanchez, Eddie Halliwell, Tom Middleton, valamint a Swedish House Mafia, Paul Woolford, John "00" Fleming és a Radio 1 hard dance kedvence, Kutski, akik a fejlesztés különböző szakaszaiban tesztelték a DJM-2000 modellt, és névjegyükkel - mintegy jóváhagyásként - hitelesítették a projektet.

A DJM-2000 keverő - a CDJ-2000 deckkel karöltve - új, teljesítményorientált platformként fogja kiszolgálni az elkövetkező évtizedben az egyre jobban teret nyerő futurisztikus előadásmódot. A többi csúcskeverőből és a jelentősebb fejlesztésekből átvett digitális hálózati architektúra felhasználásával a DJM-2000 modell melyben új megközelítésben tálalja a keverést. Alapvetően az EFX-1000 effektprocesszorban alkalmazott technológiára épült, megszüntetve a külső effektekre való igényt, továbbá az SVM-1000 konzol érintőképernyős technológiáját használja fel. "A DJM-2000 gond nélkül adaptálódik az új CDJ-2000 / CDJ-900 modellhez, emellett soha nem tapasztalt szintekre emeli a kreatív keverést, mindezt kevesebb stressz és jobb hang mellett." - nyilatkozta Jason Pook, a Pioneer Europe termékfejlesztéssel megbízott menedzsere. A DJM-2000 a világ legversenyképesebb és legkreatívabb DJ keverője. A lehető legtöbbet képes "kihozni" új CDJ-2000 deckből, emellett káprázatos kreativitást kínál.

A ProDJ Link funkció lehetővé teszi a DJ-k közötti könnyű átkapcsolást. Akár négy CDJ-2000 / CDJ- 900 deck is csatlakoztatható LAN kábellel a keverőhöz, illetve két, rekordbox szoftvert futtató laptop köthető be az USB In csatlakozón keresztül. A hálózat lehetővé teszi a DJ kollekció megosztását az összes deck felé. A DJM-2000 keverő a funkcionalitás terén is kitesz magáért. Miközben örökölte a standard DJM széria elrendezését, a Pioneer előállt egy nagyobb grafikus kezelőfelülettel, amely pontosan középen kapott helyet. Az 5,8"-os LCD érintőkijelzőn keresztül elérhetőek és vizuálisan ellenőrizhetőek az érintőpanel effektek. Beat effekttel és INST FX funkciókkal is rendelkezik a készülék, ami azt jelenti, hogy több külső eszköz bekötése nélkül is azonnal lehet hangot váltani - ezáltal garantált a flexibilitás és az egyedülálló teljesítmény.

Az INST effektek további érdekessége, hogy azokat külön-külön el lehet érni a négy csatorna mindegyikén. A pontosabb vezérlésen felül lehetőség van a Hi, Mid és Low EQ izolátorként történő kapcsolására, tovább bővítve a DJ rendelkezésére álló funkciók körét. A CDJ-2000 és a CDJ-900 DJ szoftveres HID vezérlője lehetővé teszi a virtuális deckek manipulálását időkódos bakelit nélkül, továbbá mostantól a DJM-2000 egyszerű csatlakoztatást kínál közvetlenül Mac-re vagy PC-re a beépített hangkártya révén.

"A DJM-2000 keverő és a CDJ-2000 lejátszó páros minden kétséget kizáróan abszolút professzionális DJ szerelést alkot. A ProDJ link keverőszoftver, az érintőképernyő és az olyan komponensek, mint például az Inst FX, új tartalommal töltik meg a művészi DJ-zés fogalmát." - jellemezte a készüléket Mark Grotefeld, a Pioneer Europe marketingvezetője. Ahogyan a klubok és a profi DJ-k CDJ-2000-re váltanak, úgy kerül előtérbe az új DJM-2000, amely egyrészt kompletté teszi szerelést, másrészt megbízható platformot biztosít a legmagasabb szintű DJ keveréshez.

FŐ TULAJDONSÁGOK

A kezelőfelület elrendezése elősegíti az eredeti hangszerelést

A Pioneer tudatosan a keverő közepére pozícionálta a kezelőfelületet az intuitív előadás érdekében. A forgó vezérlőgombon kívül a Tap és az új Trace módszer segítségével is bővíthető hangszerelésekkel az előadás a három Effect szekción belül. Ezen felül a három Effect szekció kombinált alkalmazásával
nagyobb áttekintés biztosítható az eredeti hangszerelésekre.

Színes, 5,8"-os, Multi-touch érintőkijelző

A kategóriában elsőként alkalmazásra kerülő 5,8 collos LCD érintőkijelző vizuális úton is ellenőrizhetővé teszi az effekteket, eközben soha korábban nem tapasztalt könnyed és intuitív kezelhetőséget kínál.

Három előadásmód

Három előadásmóddal bővült a szolgáltatások köre: a még precízebb zenei mixeket biztosító FREQUENCY MIX, a hét dinamikus effektet kínáló SIDECHAIN REMIX, valamint a négy MIDI-típus lehetővé teszi a számítógép alkalmazását az összes DJ-zési forgatókönyv elérésével. Az egyedülálló
új EQ keresztfader teljesen új szintre emeli a frekvenciakeverést.

FREQUENCY MIX
Hét frekvenciasávra osztja a zenei anyagot, ezáltal precízebben végezhető a két csatorna keverése

SIDECHAIN REMIX
A kijelölt csatorna hangját használja az indításra, így effekt alkalmazható a másik csatornán

MIDI
Négy különböző MIDI vezérlőkép kiválasztása a DJ számára

Csatornák száma: 4 db  
USB támogatás   
Kimeneti csatlakozók száma: 6 db  
Kimeneti csatlakozók típusa: XLR, RCA, Phone, COAXIAL  
Mikrofon bemenetek száma: 1 db  
Talkover  
Phono/Line bemenetek száma: 6 db  
Vonalbemenetek száma: 6 db  

Tömeg: 8000 g  
Méret: 430 x 110 x 400 mm 


MeE: dbMegtekintve: 4727