galaxisdiszkosbolt webáruház, webshop

Kategóriák

Pioneer DDJ-SX2

DJ Computer / Azonosító: 05156

bruttó 346.900 Ft
db

A méltán népszerű Pioneer DDJ-SX ráncfelvarrott és új, több mint hasznos funkciókkal felvértezett változata. A Pioneer DDJ-SX-2 az első kontroller, ami nativan támogatja a Serato DJ "Serato Flip" funkcióját, amivel igen vad dolgokat lehet művelni fellépések közben. 
A négycsatornás Pioneer-DDJ-SX-2 a népszerű elődje alapjaira épült, de a csúcsmodell DDJ-SZ-től is örökölt elengedhetetlen funkciókat: A Performance Pad-eket (többszínű Cue jelölő ledekkel), és a jog tárcsán digitálisan jelölt Cue pontokat. Ráadásul készen áll a Serato DJ DVS frissítéseire is, és a megnövelt jog tárcsa pontosságával a scratch kedvelő DJ-k legkedvesebb társa lesz!
A Serato Flip a Serato DJ egy fizetős kiegészítője, amivel a DJ szett közben tud rögzíteni és visszajátszani Hot Cue szekvenciákat.. A Pioneer DDJ-SX-2 az első kontroller, ami külön, direkt erre a célra kifejlesztett gombokkal: Record, Start, Slot  rendelkezik, hogy intuitívebben használhasd a Serato Flip-et. A Pioneer DDJ-SX-2 tulajdonosoknak nem kell megvenni külön a szoftvert, a csomag egy 29 dollár értékű, Serato Flip frissítésre beváltható vouchert is tartalmaz.
A Serato DJ DVS kompatibilitásnak köszönhetően a keverő szekció nem csupán standalone mixerként működik, amire további külső forrásokat köthetsz (lemezjátszó, CD, vagy bármely más vonalszintű jelforrás), de a Serato DJ DVS Expansion Pack felinstallálásával timecode rendszerként használhatjuk az SX-2-t, és analóg lemezjátszókat, vagy CD lejátszókat csatlakoztatva a megfelelő Noisemap vezérlőlemezekkel vagy vezérlő CD-kkel vezérelhetjük a Serato DJ deck-jeit, hasonlóan a Serato Scratch Live, vagy a Traktor Scratch Pro rendszerekhez. A Serato DJ DVS Expansion Pack egy külön megvásárolható kiegészitő, ami a Serato DJ 1.7 verziójától kompatibilis.
A Pioneer DDJ-SX-2 kontroller körültekintő tervezését és fejlesztését a Serato céggel közösen végezte a Pioneer, azzal a céllal, hogy a szoftver izgalmas funkcióit intuitív módon lehessen alkalmazni. A dedikált gombokkal és tárcsákkal a professzionális DJ plug-and-play módon tudja használni a Pioneer DDJ-SX-2-n a négy Serato decket, amelyek nyolc Hot Cue pontot, hat hangmintát és kiváló minőségű iZotope meghajtású FX effekteket kínálnak.
A professzionális DJ előadás színvonala tovább növelhető a Pioneer DDJ-SX-2 Performance Pad-jaival: a tizenhat LED-es gumipad új dimenziót nyit a trackek keverésében. A DJ-k négy funkciót aktiválhatnak: ezek a Hot Cue, a Slicer, a Roll és a Sampler. Az új Velocity Mode funkcióval a hangminták hangereje a pad megütésének erősségével vezérelhető.
A Pioneer DDJ-SX-2 még tovább fokozza az élményt a Dual Deck Control funkcióval, amely a DJ számára lehetővé teszi, hogy élőben és egyszerre szerkesszen két decken; pl. az "A" decken végzett scratchelés egyidejűleg alkalmazható a "C" deckre is. A Slip módban a lejátszás csendben folytatódik, miközben a DJ - az eredeti track irányának befolyásolása nélkül - a loop, scratch vagy reverse funkciót használja. Az új FX módban a Pioneer DDJ-SX-2-n az effektek egyidejűleg alkalmazhatók két deckre. 

 • dedikált vezérlés Serato Flip-hez
 • multicolor performance pad-ek
 • továbbfejlesztett JOG tárcsák digitális CUE pont jelöléssel
 • Serato DJ DVS kompatibilitás
 • iZotope meghajtású FX effektprocesszor
 • Dupladeckes vezérlés a haladó szintű élő fellépésekhez
 • 8 CUE pont/deck
 • 6 Sample deck
 • Auto Loop, Manual Loop és Loop Roll
 • Slicer funkció
 • beépített 24-bites hangkártya
 • Needle Search
 • MIDI kompatibilis: bármilyen DJ szoftver kezelése (pl. TRAKTOR, Virtual DJ)


MeE: dbMegtekintve: 427

Akciós termékek

Pioneer CDJ-200 Laser fej adatkábel DDD1331
Pioneer CDJ-200 Laser fej adatkábel DDD1331

bruttó 8.700 Ft
AKCIÓ! - 41%
bruttó 5.100 Ft

További akciós termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Facebook

   

Termék ajánló


HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.17 mp