galaxisdiszkosbolt webáruház, webshop

Kategóriák

Pioneer DDJ-SR2

DJ Computer / Azonosító: 05170

bruttó 229.900 Ft
db
 HARMÓNIKUS VEZÉRLÉS
A DDJ-SR2-esen számtalan dedikált Serato DJ kezelőszerv található, melyek segítségével gombnyomásra használhatod a legjobb funkcióit a szoftvernek.

Színes RGB performance pad-ek és egyéb professzionális megoldások gondoskodnak arról, hogy a lehető legprofibb előadást tudd prezentálni a közönségednek. A DDJ-SR2 18%-al könnyebb lett mint elődje, így a szállítása is kényelmesebb.

A Pioneer DDJ-SR2-eshez a Serato DJ teljes csomagja jár, azaz tartalmazza a PitchTime DJ kiegészítő csomagot is, amivel könnyen és kreatívan rendszerezheted/manipulálhatod zenéid hangnemét, BPM-ét, stb.

SERATO PITCHN TIME DJ VEZÉRLŐ
Dedikált vezérlők segítenek neked abban, hogy zenéid hangnemét megváltoztasd vagy szinkronizáld egy másik zenéhez anélkül, hogy a sebességszabályzóhoz kellene nyúlnod.

SZÍNES RGB PERFORMANCE PAD-EK
Használd a nagy méretű színes performance pad-eket a CUE pontokhoz, Roll effekt vezérlésére vagy a Samplerbe töltött hangmintáid indításához/leállításához. A nyomásérzékeny pad-ek háttérvilágítása használat során színt is tud váltani, így nagyon könnyű átlátni a működési módokat és a folyamatban lévő effektek pozícióját. 

HORDOZHATÓSÁG ÉS DESIGN
Relatív kis mérete és könnyű súlya miatt hordozhatóság szempontból abszolút ideális dj kontroller. Plug-and-play működése miatt eldöntheted, hogy külső tápról vagy USB-ről szeretnéd használni, r-go nem szükséges hálózathoz csatlakoztatni, ha nincs rá lehetőséged vagy affinitásod. 

SOKFÉLE CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG
Szimmetrikus XLR kimenet áll rendelkezésedre arra az eshetőségre, ha a DDJ-SR2-est nagyobb helyeken, professzionális hangtechnikára csatlakoztatva szeretnéd bevetni. A monitorozáshoz booth kimenet került beépítésre és akár 2 darab cd vagy bakelitlejátszót is ráköthetsz a kontrollerre keverőként használva az SR2-est. 

NAGYMÉRETŰ JOG TÁRCSÁK
A készülék ugyan kompakt, de a jog tárcsák méretüket tekintve nagynak számítanak. késleltetésük és gyors, pontos reagálásuk miatt akár még scratch-elésre is alkalmasak.

SERATO DJ INTEGRÁLT VEZÉRLÉS
Csatlakoztatást követően azonnal közvetlen a kontrollerről vezérelhető a Serato DJ legtöbb funkciója, mint pl.: mixer és deck funkciók, effektek, hot cue pontok, slip mód, roll és slicer, stb. 

SPECIFIKÁCIÓK
- 2-csatornás Serato DJ controller
- DVS ready: Serato DVS pack-al kiegészítve (opcionálisan megvásárolható) akár timecode képes is!
- Hangkártya: 24 bit / 44.1 kHz
- Frekvencia tartomány: 20  20.000 Hz
- Jel-zaj viszony: 105 dB
- Torzítás: < 0.003 % (USB)
- Bemenetek: 2 phono/line (RCA), 1 mikrofon (6,3 JACK)
- USB: 1 USB B port
- Kimenetek: 2 master (XLR, RCA), 1 booth (6,3 JACK), 2 fejhallgató (6,3 és 3,5 JACK),
- Méret: 553 x 65,1 x 334,5 mm
- Tömeg: 3,7 kg


MeE: dbMegtekintve: 361

Akciós termékek

G.E. 4594 28/100 88067000
G.E. 4594 28/100 88067000

bruttó 8.500 Ft
AKCIÓ! - 24%
bruttó 6.500 Ft

További akciós termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Facebook

   

Termék ajánló


HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.16 mp